Plaats, Wijk: Lelystad, Tjalk
Naam: Tina Gerritsen
Inspectierapporten GGD

Leeftijd kinderen:  van 0 t/m 12
Beschikbare dagen:  alle dagen van de week beschikbaar
Tijden:  zijn in overleg
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.

Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen


Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen huis1

Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen huis2

Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen huis3

Mijn naam is Tina Gerritsen, samen met mijn dochter van bijna 9, Yasmine, woon ik in de Tjalk.
Sinds februari ben ik gastouder geworden, en ben in principe alle dagen van de week beschikbaar en de tijden zijn in overleg. Heb voorheen altijd in wisseldiensten gewerkt en ben dan ook vrij flexibel, omdat ik weet hoe lastig het kan zijn dan de juiste opvang te vinden.
We zijn echte buitenmensen en heb inmiddels een bakfiets, zodat ik met een groepje kinderen makkelijk op pad kan gaan. Ook wordt er veel geknutseld, is er een aparte kamer om te kunnen slapen en een speelkamer beneden, er is voor ieder wat wils.
Mijn motto is ” wie niet van een kind geniet, ziet het allermooiste niet “…..
Op dit moment zit ik even vol, maar vanaf mei komen er weer plekjes vrij.
Voor meer informatie, kunt u altijd contact met Welkom-Kind.
 Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen, Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen, Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen, Gastouder Tjalk, Lelystad Tina Gerritsen