Plaats, Wijk: Lelystd, Pampus, Zuiderzeewijk
Naam: Samantha Kruijshaar-Hoogvliet
Inspectierapport GGD

Leeftijd kinderen: 0 t/m 04 jaar
Beschikbare dagen: maandag,dinsdag,woensdag,donderdag en vrijdag, uren in overleg
Huisdieren: geen
Meer informatie: Wilt u een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met Welkom-Kind.samantha’s kinderopvang- zuiderzeewijk

Hoi hoi ik ben Samantha Kruyshaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de basisschoolleeftijd  Jaylee, Justin en Finley.

Ik ben ruim 6 jaar gediplomeerd gastouder. Dit werk doe ik met toewijding en veel plezier. Mijn opvang is  kleinschalige,  er zijn maximaal 6 kinderen,  overdag minder omdat 2 van mijn eigen kinderen naar school gaan.  Rust en regelmaat vind ik belangrijk. Voor een kind is het prettig patronen in de dag te herkennen. Dit bied ik ze door op vaste momenten activiteiten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een fruithap om 10.00, daarna lekker naar buiten, lunchen en dan rusten.  Alle kinderen wil ik  de aandacht geven die ze nodig hebben. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.

Er zijn meerdere slaapkamers waar de kinderen kunnen slapen.

We zijn regelmatig buiten, want buitenspelen vind ik  erg belangrijk voor de kinderen. We hebben  een kindvriendelijke tuin met genoeg uitdagende speelmaterialen. Ook heb ik voor de deur een speeltuin en  gaan we regelmatig naar andere speeltuinen( speelschip in het karveel en schateiland) en de kinderboederij.

Wanneer we niet naar buiten gaan heb ik binnen verschillende activiteiten die ik aanbied.  Er is speelgoed voor jong en oud o.a. knutsel -en tekenspullen , spelletjes, blokken, verf, klei en boekjes, kortom ze hoeven zich niet te vervelen hier😉

groetjes Samantha

gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Samantha Kruijshaar-Hoogvliet, gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Samantha Kruijshaar-Hoogvliet, gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Samantha Kruijshaar-Hoogvliet, gastouder Zuiderzeewijk, Lelystad Samantha Kruijshaar-Hoogvliet,