Kinderopvang op maat

Gastouderopvang bij Welkom-Kind Lelystad en Omstreken

Opvang op maat
Op zoek naar opvang op maat? Dan is gastouderopvang misschien iets voor u. Gastouderopvang is een flexibele, kleinschalige vorm van kinderopvang waarbij kinderen thuis of bij een gastouder worden opgevangen. Dit is mogelijk op alle dagen van de week, ook ’s avonds en in het weekend.

Het is bewezen dat gastouderopvang voor jonge kinderen de beste vorm van kinderopvang is. Ten opzichte van een kinderdagverblijf is met name de persoonlijke aandacht van doorslaggevende betekenis bij gastouderopvang.

Waarom gastouderopvang via Welkom-Kind?
Tussen de vele gastouderbureaus onderscheidt Welkom-Kind zich door kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind wordt opgevangen in een uitdagende en veilige omgeving.  Al onze gastouders hebben een erkend diploma. Door scholingsactiviteiten en professionele begeleiding van de gastouders zorgen wij ervoor dat gastouderopvang van Welkom-Kind Lelystad en Omstreken aan alle eisen voldoet. Al onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Dit betekent dat u als ouder kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Op www.toeslagen.nl kunt u de kinderopvangtoeslag uitrekenen en aanvragen. De begeleiding door ons gastouderbureau is professioneel en persoonlijk. Op basis van uw wensen zoekt Welkom-Kind naar een geschikte gastouder voor uw kind. We regelen alle zaken rondom de plaatsing. Lees verder het volledige overzicht wat u als ouder mag verwachten van gastouderopvang van Welkom-Kind  of bekijk het dienstenaanbod.

Gastouderopvang bij Welkom-Kind in het kort:

    • Flexibele opvang bij u thuis of bij een gastouder in huis.
    • Betaling per uur.
    • Opvang is mogelijk op alle dagen van de week, ook ’s avonds en in het weekend.
    • Heeft u slechts tijdelijk opvang nodig, bijvoorbeeld tijdens de schoolvakanties, dan kunt u bij Welkom Kind altijd terecht.
    • Ons gastouderbureau biedt professionele en persoonlijke bemiddeling en begeleiding.

Vragen?
Heeft u vragen over opvang via Welkom-Kind neem dan gerust contact met ons op via 0320-216415 of stuur een email met uw vraag Cindy@welkom-kind.nl.

Kinderopvang op maat, Kinderopvang op maat, Kinderopvang op maat