Pedagogisch component gastouders

Aan de slag als pedagogische gastouder?Pedagogisch component gastouders

Dan is de E-learning van KinderWijs TV, wellicht iets voor jou. KinderWijs TV is speciaal gemaakt voor gastouders en biedt een aanvullend pedagogisch component. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om bezig te blijven met  jou beroep en kun je jezelf nog meer professionaliseren op pedagogisch vlak. Pedagogisch component gastouders wordt afgesloten met een certificaat.

De vele tips die door experts aangereikt worden kunnen direct in de praktijk toegepast worden. Collega-gastouders vertellen hoe zij bepaalde zaken in hun gastouderopvang hebben georganiseerd en hoe ze met de onderdelen uit hun pedagogisch beleidsplan omgaan in de praktijk. Lekker kijken in de “keuken” van een collega.

Wil je na het zien van een E-learning video meer verdieping over een bepaald onderwerp ? Lees dan ook het boek Pedagogisch Kader Gastouderopvang. Welkom-Kind  heeft een uitleenexemplaar van dit boek. Vraag ernaar.

Ook kun zelf het gehele pedagogische component bestellen bij kennisnetwerk gastouderopvang.

Vanaf 2018 geven we een tegemoetkoming in de studiekosten onder bepaalde voorwaarden. Vraag er naar indien je interesse hebt. Cindy@welkom-kind.nl