Je eigen thuisopvang starten binnen Gastouderbureau Welkom-Kind. Heb jij de capaciteiten?

Gastouderbureau Welkom-Kind heeft een grote groep enthousiaste en zeer professionele gastouders. In het starten van een thuiscreche gingen al vele gastouders je voor. Veel gastouders beschikken over het diploma SPW of SPH.

Welkom-Kind kan je begeleiden de juiste cursussen om een bekwame leidinggevende thuiscreche gastouder te worden. Voorwaarde is dat je een goede aanleg hebt voor het omgaan met kinderen en een warme, sfeervolle, kindvriendelijke, stimulerende  begeleiding kunt realiseren.

Gastouders van gastouderbureau Welkom-Kind adviseren en stimuleren elkaar en hebben hiertoe regelmatig onderling contact. Hierdoor werk je wel zelfstandig, maar kun je een beroep doen op je collega’s.

Als gastouder heb je de keuze om zelfstandig ondernemer te worden. Gastouderbureau Welkom-Kind kan je hierbij begeleiden. Voor zelfstandig ondernemers zijn er financiële voordelen waarvan je gebruik kunt maken.  Dit is belangrijk omdat je natuurlijk ook kosten maakt om je opvang te realiseren.

Tevens is het in sommige gevallen mogelijk om met behoud van een ww- of bijstandsuitkering je eigen onderneming in de kinderopvang op te starten.

Als je meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met ons op. We zullen je er graag alles over vertellen. Je kunt je ook direct online inschrijven via onze website.

Thuisopvang of thuiscreche starten, Thuisopvang of thuiscreche starten, Thuisopvang of thuiscreche starten